Kokemuksia Zipit-peittojen matkoista

Karaavaanari-testiryhmän Zipit-päiväpeitot ovat tehneet ensimmäiset kesäreissunsa uusien omistajiensa kanssa. Lue, mitä mieltä testiryhmä on peitoistaan!

Haimme testiryhmäksi porukkaa, joka reissaa paljon matkailuautolla tai -vaunulla ja ilmaisee itseään sujuvasti. Halusimme käytännön kokemuksia Zipit-peittojen toimivuudesta tien päällä ja leirintäalueilla, missä sängyt toimittavat päiväaikaan myös olohuoneen virkaa.

Testiryhmäksi valikoitui perhe, jonka on matkailuauto on itse rakennettu linja-autosta. Auton takaosassa on yöpymistä varten kaksi 120cm sänkyä päällekkäin eli testiä varten ommeltiin kaksi peittoa mittojen mukaan. Väriksi valikoitui beige, joka sopii hyvin auton muuhun sisutukseen.

Ensimmäisen reissunsa Zipit-peitot tekivät Tampereelle. Saimme kokemuksesta tällaisia kuulumisia:
“Ensimmäinen reaktio peittojen ollessa paikoillaan oli: “OOH -IHANAT!” Peittojen paikoilleen saaminen teetti hieman työtä, sillä leveiden kerrossänkyjen patjojen pyörittely auton käytävässä oli haastavaa. Mutta työ palkitsi tekijänsä. Istuttiin loppuilta sitten ihastellessa peittoja ja siistejä sänkyjä.”

Onneksi tämä työ täytyy tehdä vain kerran, minkä jälkeen peitto on ja pysyy paikallaan! Pesukin on helppoa, kun kansi irtoaa vetoketjuilla ja mahtuu hyvin pesukoneeseen.

Zipit-peittojen paras anti kirkastui testiryhmälle nopeasti:

“Parasta on se, että että sängyt ovat koko ajan siistit ja peitot ei mutkuile kun muksut siellä temuaa ja touhuaa ;)”

Saimme tuliaisina myös hyvän parannusehdotuksen vetoketjujen sijoittelua ajatellen.

“Käyttöä saattaisi helpottaa se, että vetoketjujen loppukiinnityskohta olisi etureunassa keskellä pitkää sivua.”

Tämä ongelma onkin jo ratkaistu. Kaikki Zipit-peitot ommellaan mittojen mukaan ja asiakkaiden toivomukset huomioiden. Jos siis haluat, että sijoittelemme vetoketjut normaalista poiketen, kerro toiveesi asiakaspalveluun. Jäämme pohtimaan, saisiko tämän jotenkin fiksusti myös valinnaksi verkkokaupan puolelle.

“Käytän tilaisuutta hyväkseni ja markkinoin muillekkin innokkaille peittoja!”

Kiitos! Jos törmäätte ko. autoon matkoillanne, kyselkää kokeuksia ja pyytäkää mukaanne Beditin mittanauha!

Zipit-päiväpeitot voit tilata täältä.

Aurinkoista kesää kaikille ja turvallisia kilometrejä tiellä liikkuville!

Viimeisimmät

Arkisto

Kerro kavereille!