Pullaa ja peittoja

Viime talvena syntyi idea Zipit-peitoista. Rupean tekemään vetskaripeittoja ja myymään niitä netissä. Nyt niitä saakin myös Taitokorttelissa (Koskikatu 1, Joensuu). Lue lisää miten tässä näin kävi ja miten saat peiton kylkeen pullakahvit!

Viime talvena idea syntyi. Rupean tekemään vetskaripeittoja ja myymään niitä netissä. Vaikkapa huuto.netissä, tai miksei omassa verkkokaupassa. Sitä mukaa kun peittoja syntyi ja tuote jalostui koekappaleista enemmän sarjatuotannon suuntaan, jalostui myös nimi ja syntyi Zipit. Se kuvaa hyvin näppärää, vetoketjulla suljettavaa peitettä.

Pian huomasin, ettei minun kannata itse tuhrata ompelun parissa, kun ammattilaiset tekevät sen paitsi paremmin, myös paljon nopeammin. Löysin ihanat ompelijanaiset, jotka ompelevat peitot Joensuussa erittäin joustavilla aikatauluilla ja tsemppaavat samalla aloittavaa yrittäjää.

Ruokahalu kasvoi syödessä ja kohta kotinurkat olivat niin täynnä kangasrullia, että mies alkoi vihjailla varaston vuokraamisesta. Verkkokauppakin aukesi. Alkoi tulla kysymyksiä peitosta – miten se siis oikein toimii – ja rupesin miettimään, että pitäisihän ihmisillä olla mahdollisuus käydä ihmettelemässä näitä myös paikan päällä.

Tällä viikolla aukesi pikkuinen myymälä Taitokorttelissa (Koskikatu 1, Joensuu) ja huomaamattani olenkin kauppias, aivan kuten vanhempani ja isovanhempani aikoinaan. Voi veren viemää!

Taitokorttelin putiikki on väliaikainen pop up -kauppa ja avoinna loka-marraskuun ajan Taitokorttelissa, Mustosen talossa Torikadun puolimmaisessa siivessä, ihan käytävän perällä. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin! Jos teet tilauksen Taitokorttelissa tai haluat verkkokauppatilauksesi toimituksen Taitokortteliin, saat kaupan päälle pullakahvit ihanassa Kauppaneuvoksen kahvilassa.

Tervetuloa!

Viimeisimmät

Arkisto

Kerro kavereille!