Zipit-päiväpeitot Helsingin keskustassa tämän viikon ajan!

LASIPALATSI, Mannerheimintie 22-24 Sisäänkäynti Simonkadun puolelta Avoinna vielä ke-pe 10- 18 ja la klo 10-16. Sopimuksen mukaan myös muut ajat onnistuvat!

Bedit Akkunassa tämän viikon. Sisäänkäynti Simonkadun puolelta
Bedit Akkunassa tämän viikon. Sisäänkäynti Simonkadun puolelta

Yrittäjyyden parhainta antia on itsemääräämisoikeus. Idean syntyessä sen voi toteuttaa nopeasti, koska päätöksentekoprosessiin tarvitaan vain oma jakautunut mieli. Markkinointipäällikkö-minä käy tiiviin neuvottelun controller-minän kanssa ja samaan aikaa palaveeraavat työ- ja perheen äiti -minä. Tietysti pidemmät kotoa poistumiset vaativat kalentereiden synkronoinnin myös miehen kanssa.

Muutama viikko sitten kuulin ensimmäistä kertaa Lasipalatsin Akkuna-esittelytilasta. Iso näyteikkuna, pieni liiketila ja sijaintina Helsingin ydinkeskusta – täydellistä! Tartuin heti luuriin ja kyselin miten sinne pääsee. Akkunassa sattuikin olemaan vapaa peruutusviikko jo toukokuussa ja niinpä alkoi kuumeinen järjestely – homma pakettiin ja Helsinkiin.

Maanantai-iltana pakkasin kuomullisen peräkärryn täyteen sänkyjä, patjoja ja Zipit-päiväpeittoja ja aloitin 500 kilometrin matkan kohti päkaupunkia seuranani Eppu Nuotio äänikirjan muodossa (kirja jäi harmittavan jännittävään vaiheeseen..). Sen verran täpinöissäni olin, että rattiin nukahtamista ei tarvinnut pelätä. Panikoin sen sijaan siitä, miten selviän Mannerheimintiellä peräkärryn kanssa ja miten saan tavarat sisälle Akkunaan pikkutunneilla.

Hyvä tuuri oli kuitenkin puolellani. Liikenne oli olematonta ja navigaattori opasti perille. Helsingin lämpimässä kevätyössä pyöri jos jonkinlaisia kulkijoita, joita katselin epäilevästi alta kulmien. Huomio kiinnittyi erääseen nuoreen herraan, joka hengaili Narikkatorin nurkalla. Säikähdin suotta, kun nuorukainen lähestyi minua. ”Voinko mie auttaa, kun juna Rovaniemelle lähtee vasta aamulla eikä minulla ole tekemistä ennen sitä?”, hän kysyi. Niinpä saimme tavarat sisälle nopeasti ja sain kaupan päälle hyvän vinkin osallistua mökkiläisten messuille Rovaniemellä keväällä.

Näiden loistavien sattumusten päätteeksii Pop Up –kauppa / esittelytila aukesi eilen ja on avoinna lauantaihin saakka. Tervetuloa tutustumaan Zipit-päiväpeittoihin ja vaikkapa nauttimaan kuppi kahvia seuranani!

LASIPALATSI, Mannerheimintie 22-24
Sisäänkäynti Yrjönkadun puolelta
Avoinna vielä ke-pe 10- 18 ja la klo 10-16. Sopimuksen mukaan myös muut ajat onnistuvat!

Viimeisimmät

Arkisto

Kerro kavereille!