Bedit ja Vallila yhteistyöhön

Erikoispäiväpeittoja valmistava Bedit ja Joensuun Verhotalo ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta Zipit-päiväpeittojen kuosivalikoima täydentyy Vallilan kangasmallistolla. Vaihtuvassa valikoima pidetään muutamaa raikasta Vallilan uutuutta sekä klassikkoa. Vallila-kuosit ovat ostettavissa Beditin verkkokaupassa tänään 13.3.-13 klo 13 alkaen!

Raparperin alla saatavana lilana ja sinisenä
Raparperin alla saatavana lilana ja sinisenä

Yhteistyö luo mahdollisuuksia molemmille osapuolille. Zipit-peittojen valikoima moninkertaistuu Vallilan laadukkaiden ja tyylikkäiden uutuuskuosien myötä. Joensuun Verhotalo puolestaan voi Beditin verkkokaupan kautta laajentaa myyntiään Joensuun seutukuntaa laajemmalle.

Zipit-peiton ideana on, että patja ja petivaatteet pedataan peiton sisään pussiin, jonka kansi suljetaan reunojen ympäri kiertävillä vetoketjuilla. Paketti pysyy kasassa, vaikka sängyllä oleskelisi päivän aikana. Kannen saa tarvittaessa irti tuuletusta ja pesua varten ja sen voi halutessaan vaihtaa uuteen. Aikaisemmin ostetun Zipit-peiton voi uudistaa vaihtamalla siihen kannen, joka on tehty Vallilan kankaasta.

Zipit-päiväpeitto toimii kerrossängyssä, vieraspatjan suojana, runkopatjasängyssä, veneessä, asuntovaunussa – missä vain ympäristössä, jossa vuoteen helppo petaaminen on tärkeää. Zipit on rekisteröity tavaramerkki ja suojattu hyödyllisyysmallisuojalla.
Zipit-päiväpeittoja myy Beditin verkkokauppa osoitteessa www.bedit.fi ja niitä voi tilata Joensuun Verhotalon myymälästä (Torikatu 29, Joensuu).

Viimeisimmät

Arkisto

Kerro kavereille!