Tuulahdus kesästä!

Olin haistavinani tänään kesän ja suolaisen meriveden tuoksun, kun piipahdin Vene 13 Båt -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Siellä esiteltiin Zipit-tuoteperheen uutuus - Zipit-peitto veneeseen!

Tuulahdus kesästä!
Tuulahdus kesästä!

Sisustustuotteita veneisiin myyvä Ocean Spirit ja Bedit ovat aloittaneet yhteistyön ja tuovat markkinoille uutuustuotteen, jonka avulla punkan petaaminen veneessä onnistuu vihdoin helposti. Keulapunkan päiväpeitto on ensiesittelyssä Vene 13 Båt -messuilla Helsingin messukeskuksessa.

Veneen rajoitetuissa tiloissa sänkyjen petaaminen on hankalaa. Uusilla Zipit-päiväpeitoilla petaaminen helpottuu. Patja ja petivaatteet pedataan peiton sisään pussiin, jonka kansi suljetaan reunojen ympäri kiertävillä vetoketjuilla. Paketti pysyy kasassa, vaikka punkan päällä oleskelisi päivän aikana ja peitto suojaa petivaatteet lialta. Kannen saa tarvittaessa irti tuuletusta ja pesua varten ja sen voi halutessaan vaihtaa uuteen.

Veneiden Zipit-peitot valmistetaan Suomessa tilaustuotteena mittojen mukaan ja niitä myy Ocean Spirit. Keulapunkan Zipit-peitto on ensiesittelyssä Vene 13 Båt -messuilla 8.-17.2. Nauticat 37 –veneessä osastolla 7 G 1. Lisätietoja peitosta antaa Ocean Spirit osastolla 5 G 24, jossa peittoa voi myös tilata. Myös Beditin asiakaspalvelu auttaa mielellään!

Zipit-päiväpeitto toimii kerrossängyssä, vieraspatjan suojana, runkopatjasängyssä, veneessä, asuntovaunussa – missä vain ympäristössä, jossa vuoteen helppo petaaminen on tärkeää. Zipit on rekisteröity tavaramerkki ja suojattu hyödyllisyysmallisuojalla.

Viimeisimmät

Arkisto

Kerro kavereille!