Yrittäjän mietteitä ensimmäisestä vuodesta

Mikä vuosi! Vuoden viimeisinä päivinä tekee mieli vähän katsoa taaksepäin ja miettiä tulevaa. Haluan kiittää asiakkaita, jotka olette ensimmäisten joukossa tilanneet Zipit-peittoja ja antaneet niistä todella rohkaisevaa palautetta. Tästä on ilo jatkaa uuteen vuoteen 2013!

Vuonna 2012 sain toteuttaa pitkäaikaisen unelmani yrityksen perustamisesta ja todeta, että ratkaisu on ollut hyvä. Olen nauttinut joka ikisestä työpäivästä, niin onnistumisista kuin haasteistakin. Olen iloinnut perheen tuesta ja jopa alle kouluikäisten lasteni vilpittömästä kiinnostuksesta työtäni kohtaan.

Olen iloinnut jokaisesta tilauksesta, jonka olen saanut ja erityisesti asiakaspalautteesta. Toivon jatkossakin, että palautteen antamisen kynnys pysyisi matalana. Rakentava palaute varsinkin on paras tapa kehittää tuotteita ja palvelua jatkossa.

Zipit-peitot ovat näkyneet mukavasti blogimaailmassa ja teen mielelläni yhteistyötä bloggaajien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa jatkossakin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin mietitään sopivia tapoja. Ensi vuoden tavoitteena on löytää uusia myyntikanavia ja suunnitella uusia tuotteita Zipit-perheeseen.

Turvallista vuodenvaihdetta ja onnellista uutta vuotta 2013!

t. Lotta / Bedit

Viimeisimmät

Arkisto

Kerro kavereille!